17 Φεβ 2012

Αναβολή Εκθέσεων «Domicatec – Δόμηση & Ανακαίνιση»


H «T Expo» ανακοίνωσε την αναβολή των διεθνών εκθέσεων «METEC – Μηχανήματα Εργων» και «Domicatec – Δόμηση & Ανακαίνιση» που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν από 15 έως 18 Μαρτίου 2012 στο «Metropolitan Expo».


«Οι λόγοι είναι προφανείς», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση. «Η οικονομία της χώρας που εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, παρά τις αιματηρές θυσίες των Ελλήνων τα δυο τελευταία χρόνια, και κυρίως η έλλειψη μιας ελπιδοφόρας προοπτικής στο ορατό μέλλον, μετά από τις νέες περικοπές στα εισοδήματα, τις αυξήσεις των φόρων, τις νέες περικοπές στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το περεταίρω «πάγωμα» των ιδιωτικών επενδύσεων».

Η «T Expo» ζητά την κατανόηση των εκθετών που είχαν ήδη προγραμματίσει τη συμμετοχή τους. «Είμαστε βέβαιοι πως μας δικαιολογούν απόλυτα για την όποια αναστάτωση τους προκαλεί αυτή η απόφασή μας», τονίζει. «Όμως, όπως όλοι γνωρίζουν, μια διεθνής έκθεση της ποιότητας και του κύρους των εκθέσεων της «T Expo» προγραμματίζεται, σχεδιάζεται και ανακοινώνεται τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Και ένα χρόνο πριν η κυβέρνηση διαβεβαίωνε για «επιστροφή στην ανάπτυξη στις αρχές του 2012 ή και νωρίτερα, από το τελευταίο τρίμηνο του 2011».

Οι νέες ημερομηνίες για τις δύο αυτές εκθέσεις θα ανακοινωθούν, κατά την διοργανώτρια εταιρία «όταν τα γεγονότα -και όχι οι δηλώσεις- θα μας πείσουν ότι θα δούμε φως στην άκρη του τούνελ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας, να γράφονται με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες και να παραμένουν σε κόσμιο ύφος.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr