Επικοινωνία

Ο σκοπός δημιουργίας του ιστολόγιου (Blog) "Τα Πάντα για τα Κουφώματα", είναι να μεταφέρει στο ευρύ κοινό βασικές γνώσεις για τα κουφώματα και εξειδικευμένες γνώσεις στους επαγγελματίες του χώρου. Η επιμέλεια των άρθρων, γίνεται από την ομάδα του ιστολογίου και στην πλειονότητα αυτών δίνεται η δυνατότητα σχολιασμού από τους αναγνώστες. Επίσης, για την προαγωγή της επικοινωνίας έχει δημιουργηθεί χώρος συζητήσεων, στον οποίο ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του ή να θέσει ερωτήσεις για διάφορα προβλήματα σχετικά με τα κουφώματα.
Το ιστολόγιο δεν αντιπροσωπεύει καμιά εταιρία ή επαγγελματία και δεν ασκεί καμιά εμπορική δραστηριότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail

Με την εγγραφή σας, στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστολόγιου "Τα Πάντα για τα Κουφώματα" θα έχετε άμεση ενημέρωση για την δημοσίευση νέων άρθρων. Μετά την καταχώρηση του email σας θα πρέπει να αναζητήσετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, ένα email επικύρωσης της εγγραφής σας, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Καταχώριση email


Άδεια Creative Commons
Τα άρθρα αυτού του blog είναι πνευματική ιδιοκτησία των κατόχων του blog, εκτός και αν αναφέρεται ότι κάποιο άρθρο ανήκει σε τρίτο. Η χρήση των άρθρων διέπεται από τους κανόνες του Creative Commons - Αναφορά προέλευσης - Μη Εμπορική Χρήση - Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

Εάν θέλετε μπορείτε και εσείς να προτείνεται ή να μας στείλετε ένα σχετικό με το Blog άρθρο, μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που εμφανίζεται παραπάνω.

Με την χρήση της εικόνας QR-Code μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση την διεύθυνση του ιστολογίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την σαρώσετε από το κινητό σας ή το tablet σας.


Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα, για το banner του Blog μας.

Για ανταλλαγή Banner, τοποθετήστε το banner μας στο site ή στο blog σας και στείλτε το δικός link με το banner σας στο e-mail μας με θέμα banner.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr