23 Νοε 2012

Εισχώρηση υγρασίας σε υαλοπίνακες

Στις μέρες μας ο διπλός υαλοπίνακας (διπλά τζάμια) είναι ο προκαθορισμένος τύπος προς χρήση στα κουφώματα. Οι διπλοί ή τριπλοί υαλοπίνακες προσφέρουν αρκετά υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Παρόλα αυτά μαζί με τα ευεργετικά χαρακτηριστικά τους έφεραν και ένα σημαντικό πρόβλημα, την εισχώρηση υγρασίας στο εσωτερικό τους. Το φαινόμενο αρχικά παρουσιάζεται με το σχηματισμό μικρών σταγονιδίων νερού στο εσωτερικό του διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα, που μπορεί να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται περιοδικά ανάλογα με την θερμοκρασία και την υγρασία.

18 Νοε 2012

Κοινοποίηση Γεγονότος

Πληροφορήστε μας για ένα συνέδριο, μια έκθεση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να καταχωρηθεί στο ημερολόγιο γεγονότων στέλνοντας μας e-mail με θέμα event.

Απαραίτητες πληροφορίες
  • Ο Τίτλος του Γεγονότος.
  • Οι Ημερομηνίες Διεξαγωγής.
  • Ο Τόπος Διεξαγωγής.
  • Μια Μικρή Περιγραφή
Το e-mail επικοινωνίας εμφανίζεται στο κάτω μέρος του blog στο σημείο Επικοινωνία - Χρήση Άρθρων.

11 Νοε 2012

Οι Λίστες του ΕΤΕΑΝ

Σύμφωνα με στέλεχος του ΥΠΕΚΑ η καθυστέρηση έκδοσης της τελευταίας λίστας ωφελούμενων από το ΕΤΕΑΝ (λίστα της 02/08/2012) οφείλεται στις εκλογές. Υπενθυμίζουμε ότι χρειάστηκαν πέντε μήνες για να εκδοθεί. Ενώ η αναμενόμενη νέα λίστα καθυστερεί λόγω της λήξης της θητείας κάποιας επιτροπής... Πάντως η τελευταία λίστα είχε 3439 ωφελούμενους, άρα υπήρχε μια επεξεργασία περίπου 35 ωφελουμένων ανά εργάσιμη ημέρα μέσα στο πεντάμηνο (βέβαια υπήρχαν και λίστες με χειρότερο αριθμό ανά ημέρα). Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι περίπου 30000 ωφελούμενοι  που έχουν πάρει προέγκριση από τις τράπεζες και περιμένουν την έγκριση από το ΕΤΕΑΝ μ' αυτούς του ρυθμούς θα χρειασθεί να περιμένουν περίπου 4,5 χρόνια.

6 Νοε 2012

Ενεργειακή Επιθεώρηση App

Σ' αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια δωρεάν smartphone εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε την Ενεργειακή κλάση της κατοικίας σας. Η εφαρμογή είναι η Ενεργειακή Επιθεώρηση App βρίσκεται σε κυκλοφορία εδώ και λίγο καιρό και σας επιτρέπει να κάνετε μια εικονική ενεργειακή επιθεώρηση. Ακόμη για όσο χρονικό διάστημα ισχύει ο νόμος για τη ρύθμιση αυθαιρέτων θα υπάρχει extra ενότητα αναλυτικού υπολογισμού του προστίμου.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr