21 Μαρ 2012

Μελετώντας Συνδυασμούς Υλικών

Στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου επειδή υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ συμβατικών και θερμοδιακοπτόμενων προφίλ πολλές φορές τίθεται η σκέψη του συνδιασμού επιλογών μεταξύ απλών ή ενεργειακών υαλοπινάκων με τις 2 επιλογές των προφίλ που αναφέραμε παραπάνω. Οι συνδυασμοί αυτοί επηρεάζουν την ενεργειακή συμπεριφορά U του κουφώματος, αλλά και το τελικό κόστος πώλησης. Αρχικά θα δούμε πως αλλάζει το U και έπειτα θα πούμε κάποια πράγματα για την επιβάρυνση του κόστους του τελικού προϊόντος.

12 Μαρ 2012

«Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» με νέο αέρα


Ικανοποιητική κρίνεται από το ΥΠΕΚΑ η εξέλιξη του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», από την πρώτη απόφαση υπαγωγής που έχει εκδοθεί τον Ιούλιο 2011 έως σήμερα, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας και του γεγονότος ότι απευθύνεται σε νοικοκυριά.
Συγκεκριμένα, το πλήθος των αιτήσεων στις Τράπεζες ανέρχεται σε 47.000, από τις οποίες περίπου οι μισές έλαβαν προέγκριση δανείου, ενώ για άνω των 10.000 εξ αυτών, συνολικού προϋπολογισμού 95 εκ. ευρώ, έχουν ήδη εκδοθεί αποφάσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα. Επίσης, αναφορικά με τις εκταμιεύσεις, 4.400 αιτήσεις έχουν λάβει προκαταβολή δανείου ενώ 1.800 ολική εκταμίευση.

9 Μαρ 2012

Νέα Λίστα Ωφελούμενων του «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»



Νέα λίστα ωφελούμενων αναρτήθηκε από το ΕΤΕΑΝ στα πλαίσια του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον». Στην λίστα αυτή υπάρχουν 2022 ωφελούμενοι, έχουν προθεσμία υπογραφής της σχετικής σύμβασης μέχρι την 09/05/2012 και συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών 4 μήνες μετά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr